Beste leden,

De eerstvolgende NVBW bijeenkomst zal op woensdag 19 september plaatsvinden. Tijdens de ledenbijeenkomst zal NVBW voorzitter, Karin Verdooren, u bijpraten over actuele onderwerpen binnen de vereniging. Marnix Norder, Aedes voorzitter, gaat met ons in gesprek over actualiteiten in de branche.

De masterclass heeft als thema: “Weten van en werken aan inclusiviteit”.
Inclusieve samenleving: een samenleving waar iedereen kan meedoen. De inclusieve samenleving vormt voor velen een wenkend perspectief en is misschien zelfs een noodzakelijk concept voor duurzaam samenleven. Maar wat weten wij als corporatiebestuurders eigenlijk van inclusiviteit om effectief een bijdrage te leveren aan een inclusieve samenleving? Dit gaan we samen tijdens deze masterclass ontdekken.

Onder leiding van Ruben Maes zullen we meer te weten komen over de feiten&cijfers van inclusiviteit met professor Hans Boutellier en over de praktijk hiervan met oud wethouder Zaanstad, Jeroen Olthof. De middag is goed voor 2 PE punten. Meer informatie treft u in deze flyer -> NVBW masterclass 19 september 2018 en u kunt zich hier aanmelden (uitsluitend voor NVBW leden).

Let op! De stukken voor de ledenvergadering zullen begin september op de ledenpagina mijn nvbw worden geplaatst en worden niet meer via de mail verstuurd. Mocht u nog geen inlogcode hebben dan kunt het hier doen.

Wij wensen jullie allen een fijne zomer en we zien jullie graag in september!

Vriendelijke groeten,
Het NVBW bestuur