Laden Evenementen

U kunt zich nu al aanmelden!

Op 12 november gaat de NVBW op visite bij bijzondere woonvormen. Gedurende deze middag gaat u samen met uw collega-bestuurders (groep van pakweg 15 personen) een bijzonder project bezoeken. Bijzonder qua concept, maar ook qua uitvoering en vorm en waarin wonen verbonden wordt met welzijn, zorg, samen wonen en leven.

Vijf projecten
Wij hebben vijf projecten voor u geselecteerd, verspreid door het hele land. U kunt zelf kiezen waar u heen wilt gaan. Deze inspirerende excursies bieden de mogelijkheid om te leren door kritisch met elkaar te reflecteren, inzicht te krijgen in nieuwe bijzondere woonconcepten en in de rol van de corporatie en bestuurder hierin. De waarnemingen gedurende de excursies zullen we vanuit alle vijf locaties ‘op beeld’ vastleggen. De vijf geselecteerde projecten zijn:

  1. Austerlitz Zorgt, Zeist
  2. Proeftuin Ruwaard, Oss
  3. Knarrenhof, Zwolle
  4. Place2BU, Utrecht
  5. Woonservicezone De Vloot/ Drie componisten, Maassluis

Meer informatie over de projecten treft u via de aanmeldlink hieronder. De bijeenkomst start om 12.30u met een inlooplunch en eindigt om 17.30u (inclusief netwerkborrel). Bij deelname van begin tot einde worden 3 PE-punten toegekend. De officiële uitnodiging met programma volgt eind september.

Aanmelden
U kunt zich alvast aanmelden via deze link

Let op: vanwege Covid-19 is het aantal plekken per locatie helaas zeer beperkt, de inschrijving is op volgorde van binnenkomst. Mocht een project vol zijn, kunt u zich aanmelden voor de reservelijst.

Bent u erbij?
Het is een mooi moment om elkaar weer ‘in het echt’ treffen, uiteraard coronaproof! Wij kijken er erg naar uit, hopelijk jullie ook!