Laden Evenementen

Ook dit jaar zal de NVBW zomerbijeenkomst plaatsvinden bij Inn-Style in Maarssen en zal met een ‘zomer BBQ’ worden afgesloten. Het NVBW jaarverslag 2017 staat op de agenda van de ledenvergadering en tijdens de masterclass gaan we met elkaar in gesprek over “Leiderschap in duurzaamheid”.

Bijzonder onderdeel van deze zomerbijeenkomst is de extra masterclass over de in-, uit- en doorstroom van corporatiebestuurders. De vraag die hiermee gepaard gaat is: wat zijn de carrièreperspectieven voor corporatiebestuurders?

Extra masterclass “Carrièreperspectieven voor corporatiebestuurders”
12.15 uur: inloop met koffie/thee
13.15 uur: aanvang extra masterclass (1,5 PE-punten)
14.45 uur: einde extra masterclass

Ledenvergadering en masterclass “Leiderschap in duurzaamheid”
15.00 uur: aanvang NVBW ledenvergadering (inloop vanaf 14.30uur)
15.45 uur: pauze
16.00 uur: aanvang masterclass (2 PE-punten)
18.00 uur: einde masterclass en start zomer BBQ

INFORMATIE EN AANMELDEN
U kunt zich alvast aanmelden via deze link. Deelname aan de extra masterclass kunt u op dit aanmeldformulier aangeven.
De officiële uitnodiging met uitgebreide informatie over de twee masterclasses sturen wij begin mei.