Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

“De rauwe werkelijkheid van de inclusieve stad”

Wij nodigen u van harte uit voor de NVBW Tweedaagse op 15 en 16 november (donderdag 15/11 vanaf 12.00 uur en vrijdag 16/11 tot 14.00 uur). Dit jaar brengen we een bezoek a

an Rotterdam om met elkaar de ‘rauwe werkelijkheid van de inclusieve stad’ te beleven.

Wat kunt u van deze NVBW-Tweedaagse verwachten?

Zoals u van ons gewend bent zullen kennisdelen, netwerken en bezoeken aan en reflecteren op interessante projecten centraal staan. Daarbij heeft u voldoende tijd om informeel met elkaar in gesprek te gaan. Kortom, twee dagen waarbij u uw kennis zult vergroten en uw collega-bestuurders nog beter kunt leren kennen.

Wat gaan we doen?
Tijdens de tweedaagse gaan we zien en ervaren hoe in Rotterdam, als stad van ‘geen woorden maar daden’, verschillende partijen zich met elkaar verbinden om de droom van een inclusieve stad te realiseren. We zien en ervaren de beleidskracht van het stadhuis, de doorzettingsmacht van professionals in de praktijk en de volharding van bewoners. Dit allemaal in de rauwe werkelijkheid van het wonen, leven en van Rotterdam.

Hoeveel PE-punten krijg ik hiervoor?
Aan de Tweedaagse zijn 7 PE punten verbonden.

Zijn er kosten aan verbonden?
Nee, de kosten voor de NVBW Tweedaagse zullen vanuit de jaarlijkse contributie worden betaald. Houdt u er echter rekening mee dat er bij annulering mogelijk kosten worden berekend door het hotel. Deze kosten zijn dan voor eigen rekening.

Deelname is uitsluitend voor NVBW leden.
U kunt zich aanmelden via deze link.